Excel ile Depo ve Stok Takibi


excel userform ile
-deponuza stok tanımlayabilir
-stok giriş ve çıkışlarını yapabilir.
-depo son durumunu ve kalan stoklarınızı kolaylıkla görebilirsiniz.

DEPO TAKİP PROGRAMI
                İşletmelerin sorunsuz ve hatasız bir şekilde çalışabilmeleri için belirli bir düzen içinde olmaları
Kontrolün ve denetimin sağlanmış olması gerekmektedir. Her işletme sahibi gibi sizlerde kontrolün ve denetimin sizde olmasını iş yerinizin sorunsuz çalışmasını istemektesinizdir. Bunun sağlanabilmesi için işin başından sıkı ve tertipli tutulması gerekmektedir.
                Bunu sağlamak içinde mal giriş ve çıkışlarınızı düzenli bir şekilde yapmak ve takip etmeniz gerekmektedir. excelsehri.blogspot.com.tr olarak bu eksiğinizin tamamlanması işlerinizin aksamaması ve işinizi güvenle ve huzurla devam ettirebilmeniz için Excel user form formatında sizlere Depo Takip Programını sunmaktayız.
                Bu program ne işe yarar ve kullanımı nasıldır?
Öncelikli olarak kullanımı çok basit ve herkesin rahatça kullanabileceği basit bir arayüzü bulunmaktadır. Deponuza kolaylıkla stok tanımlayabilirsiniz stok tanımlamada 2 kademe mevcuttur ve stok kodu ile her türlü ürününüzü kolaylıkla kaydedebilirsiniz.
                Stok giriş çıkışları ise yine çok basit bir şekilde aynı form üzerinde yapılmaktadır. Giriş ve ya çıkış yapmak istediğiniz ürünü seçerek giriş ve çıkış miktarını yazmanız yeterli olacaktır.
                Stoklarınızın son durumunu öğrenmek içinde yine basit bir şekilde arama çubuğuna aramak isteğiniz kriteri yazmanız yeterli olacaktır 5 kademede arama yapabilmektedir.
                Depo hareketleri sayfası ile Depo Takip Programında gerçekleştirmiş olduğunuz tüm işlemleri rahatlıkla görebilir ve yine 6 kademeli arama çubuğu ile aramalar yaparak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
                Kalan durum raporu ile deponuzun son durumunu çıktı alabilirsiniz. Excel in kolay ve basit kullanımı sayesinde bu hizmeti herkese excelsehri.blogspot.com.tr adresinde sunmaktayız. excelsehri.blogspot.com.tr adresine girerek Depo Takip Programı yazarak arama yapmanız yeterli olacaktır. Youtube da videomuzu izlemek içinde Excel ile Stok Depo Takibi yazmanız yeterli olacaktır.


-- "İKİ GÜNÜ BİRBİRİNE EŞİT OLAN ZİYANDADIR"--
        -HZ. MUHAMMED (S.A.S)-

Yorumlar

  1. Iyi gunler bu purogrami nasil temin ede bilirim

    info@finma.nl adresinden bildiriseniz sevinirim

    saygilarimla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Program ile bilgiler mail adresinize gönderilmiştir. İlginiz için teşekkürler

      Sil
  2. ekrem bey rica etsem bana bu programı atarmısınız kardelen_muto@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. ekrem bey rica etsem bana bu programı atar mısınız? jerfinby@yandex.com

    YanıtlaSil
  4. ekrem bey rica etsem bana bu programı atar mısınız ? yelaldioguz84@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder